Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

En bred vifte af tilbud

Hos os dyrker vi de positive oplevelser og ønsker, at du skal få følelsen af succes i dit liv. STU Ikast-Brande er indrettet til dig, der har brug for et mindre, mere intimt og overskueligt miljø. Vi har små undervisningslokaler til én eller få elever – og mulighed for enerum. Vi bruger tablets og computere i undervisningen, vi arbejder kreativt og har spændende aktiviteter så som biografture, svømmehal, pige- og drengeklub, moviemaker, sansefestival og klubtilbud.

Sweeperne

Bypedellerne - "Sweeperne" fejer og rydder op uden for biblioteket, Ikast Bio og Bakkehuset i Ikast. Her sørger vi en gang om ugen for, at byen ser ren og pæn ud på frivilligbasis. Vores indsats er meget værdsat i Ikast, og to gange om året giver Ikast Bio alle i dagtilbud indenfor Psykiatri og Handicap en biograftur med popcorn. I rengøringsteamet hygger vi os sammen og lærer ikke kun at rydde op efter andre, men også at begå os i trafikken, arbejde sammen med andre og være en del af noget større.

Med sweeperne ønsker vi at bidrage til og inkludere eleverne i nye beskæftigelsesmuligheder. Elevernes indsats og anerkendelse fra borgerne skaber glæde og livskvalitet hos eleverne. Arbejdet får dem til at føle sig værdsatte og uundværlige.

 

STU Ikast Brande
Hagelskærvej 15
7430 Ikast
E-mail: stu@ikast-brande.dk
Tlf.: 99 60 52 90