Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Info til pædagogstuderende

På STU Ikast-Brande er der som udgangspunkt 3 klasser. Eleverne er inddelt efter funktionsniveau og under hensyntagen til hvem de er.

Den pædagogstuderende er tilknyttet den klasse hvor eleverne har det laveste udviklingspsykologiske funktionsniveau. Der vil være mulighed for at du, som pædagogstuderende, kan lave tværgående projekter, eller afprøve specifikke forløb i andre klasser, hvis du har ønske om det. Udgangspunktet for dit daglige arbejde vil være i den omtale ene klasse.

Som pædagogstuderende forventer vi at du er en del af det daglige arbejde med eleverne. Du kommer til at indgå i et team, der er fælles om at få løst opgaverne omkring eleverne, så de trives og får de bedste betingelser for at udvikle sig og lærer nye ting.

På STU Ikast-Brande vil du have vejledning med to forskellige vejledere. En primær vejleder og en sekundær vejleder. Derud over tilbyder vi dig at du kan få vejledning med andre medarbejdere efter eget ønske.

 

STU Ikast Brande
Hagelskærvej 15
7430 Ikast
E-mail: stu@ikast-brande.dk
Tlf.: 99 60 52 90