Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Forventninger til elever på STU Ikast-Brande

Vi forventer at du ringer når du er fraværende eller syg. Du skal ringe eller sende en SMS mellem 8.00 og 8.30 på tlf.: 51978002

Hvis du sender en SMS skal du forvente at vi ringer til dig for at tale med dig om dit fravær eller din sygdom. Hvis du er syg i flere dage skal du ringe hver morgen til STU i din fraværsperiode.

Vi forventer at du deltager i undervisningen. Det betyder: * Elevernes skemaer er individuelt tilrettelagt, så forventningen til dig er at du deltager i det der er planlagt for dig, i samarbejde med din underviser. *Når undervisningen starter skal alle elever lukke computere/tablet helt ned og sætte mobiltelefonen på lydløs og lægge den i lommen eller tasken. *Hvis du ikke kan deltage i undervisningen, skal der laves en individuel aftale med din underviser. I aftaler hvad du laver i det tidsrum du ikke deltager i undervisningen og hvornår du igen deltager i undervisningen.

Vi forventer at du svarer, når vi taler direkte til dig: *Vi ønsker at du svare fordi vi vil afklare om du har forstået hvad vi har sagt eller bedt dig om. *Du må gerne svare at du ikke kan svare, ikke har lyst til at svare eller andet - bare du svare.

Vi forventer at du laver individuelle aftaler med din underviser INDEN kl. 9.00. Vi ønsker at undgå forstyrrelser eller diskussioner i undervisningen.  Aftalen skal indgås med det personale som er tilknyttet på dit skema.

Vi forventer at du deltager i morgenmøde hver dag kl. 9.00 i din klasse. På morgen mødet taler vi med hinanden om dagens indhold.

Hvis vi vurderer, at du ikke følger forventningerne, så;

1.Bliver du indkaldt til en samtale med underviseren og/eller din kontaktlærer eller skoleleder.

2.Hvis vi vurderer at det er nødvendigt, indkalder vi til et møde med din sagsbehandler og uddannelsesvejleder. Hvis du er under 18 år vil dine forældre også blive inviteret med. Hvis du er over 18 år, vil vi tale med dig om du ønsker at dine forældre skal inviteres med til samtalen.

 

STU Ikast Brande
Hagelskærvej 15
7430 Ikast
E-mail: stu@ikast-brande.dk
Tlf.: 99 60 52 90