Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Praktisk information til elever og forældre

Transport:

På STU Ikast-brande modtager vi elever der har forskelligartede udfordringer. Det betyder, at nogle elever ankommer selvstændigt og andre benytter offentlig transport, har egen bil, eller kommer cyklende og gående. For de elever der benytter offentlig transport, er vi udfordret af, at busserne omkring sommerferien ikke altid køre så det passer til vores åbningsdage. Vær derfor opmærksom på busplanen omkring ferierne og talt med en underviser eller kontoret på STU Ikast-Brande hvis du har spørgsmål til transport. Det er som udgangspunkt elevens ansvar at møde op på skolen, og finde alternative løsninger, når bussen ikke køre. Hvis eleven køre med taxa kan man forvente at blive hentet, når skolen har åbent.

Sygdom:

Alle elever skal give besked til skolen ved sygdom. Du skal ringe eller sende en sms mellem 8 og 9 på tlf.: 51 97 80 02.

Hvis du har taxaordning er det eleven/pårørende der skal aflyse taxa ved sygdom eller anden fravær. Det kan ske på tlf: 2020 9713

Kantine:

På STU Ikast-Brande har vi egen kantine og vi ser gerne at eleverne spiser den mad vi producere i køkkenet. Det koster 25kr pr. dag for fuld forplejning. Elever der er tilmeldt madordningen, modtager en regning ved udgangen af måneden. Man betaler for antal fremmødte dage.

Om formiddagen vil der være en lun bolle eller et stykke rugbrød samt kaffe eller te. Til forkost serveres der en lun ret og salat buffet. Du har mulighed for at spise rugbrød hvis du hellere vil det. 

Hvis der er særlige ting vi skal tage hensyn til vedrørende elevens kost, er det vigtigt at du taler med os om det, eller nævner det ved dit første møde med uddannelsesvejlederen.

Praktik:

På STU Ikast-brande vil du komme i forskellige praktikker. de første 3 måneder du går på uddannelsen er dog betragtet som en afklaringsperiode, og der vil ikke kunne forefindes praktik i den periode. Du kan komme i indterne praktikker på vores egen matrikel og i praktikker på arbejdspladser i nærområdet. Du afklarer med vores praktikvejleder hvilken type praktikker der passer bedst til dig. Du er forsikret gennem os, når du er i praktik.

 

 

STU Ikast Brande
Hagelskærvej 15
7430 Ikast
E-mail: stu@ikast-brande.dk
Tlf.: 99 60 52 90